Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Löjeväckande med USA-resa när ekonomin är ansträngd

Signaturen Undersköterska skriver apropå Lilian Sjölunds ledare angående Svante Lönnbark och skattefinansierade resor över Atlanten till San Francisco för att lära sig sätta patienten i centrum:

Annons

Jag arbetat på ett vård- och omsorgsboende hos Omvårdnad Gävle. Hos oss arbetar vi aktivt med den nationella värdegrunden, bland annat genom att sätta kunden i centrum och ge ett gott bemötande.

Tyvärr har jag som patient hos Region Gävleborg fått en hel del dåliga erfarenheter i samband med en operation och efterföljande vård. Det har varit personal som pratar över huvudet på en, dåligt bemötande, felbehandlingar och ett ständigt flöde av nya läkare som ger olika ordinationer och direktiv. Så tanken har slagit mig: Varför inte göra enkäter med de patienter som besöker Gävle Sjukhus under en period för att ta reda på var det brister, precis som kommunen gör på vård- och omsorgsboenden? Där görs det kundenkäter så att vi vet vad vi ska bli bättre på. Att bekosta dyra resor till San Francisco känns löjeväckande när regionens ekonomi redan är så ansträngd. Omvårdnad Gävle klarar av det på plats.

Undersköterska

Följ nyhetsflödet och få pushnotiser om viktiga händelser från ditt närområde. Ladda ner vår nya app här, till Iphone eller till Android!

Iphone: App Store

Android: Play Butik

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons