Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ljusdals politiker är dyrast

I Trollhättan står SAAB-fabriken stilla på grund av brist på kapital. I vår kommun står det politiska livet stilla.

Annons

Inte på grund av brist på kapital, utan på kunskap, avsaknad av handligskraft, brister i idéutvecklingen samt personligt mod att våga något.

Vårt minne är kort, därför en liten påminnelse. Hoppas att ni minns, att innan den nya kommunledningen  tillträdde, fanns en livlig diskussion om Postplan, Timmerupplaget , Bränta , Stene Gård samt hela Östernäsområdet. Var har hänt efter Marit H och Sören G? ingenting, inte ens en parentes. Hansen från Ramsjö har tystnat, Forssell från kommunisterna likaså och i S finns inget mod. Maktens korridorer och arvodena är viktigare än politiskt arbete.

Socialdemokraterna räds kunskap, därför avslogs "nydanarnas" förslag till 6,5 mille mer till utbildning. I det perspektivet kan vi lägga ner allt politiskt arbete, för det ger ingenting tillbaka till oss kommuninnevånare.

Pajala har de högsta politikerkostnaderna men vad gör det,  3 000 nya arbetstillfällen i det karga landskapet skulle säkert vara det dubbla i vår kommun. Hallå kommunledningen, avgå eller gör något. Kommunchefens grej om bättre företagarklimat har vi hört tidigare, verkar vara sysselsättningssvårigheter i kommunhuset.

Åke Söderlund

Nor

Järvsö

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons