Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Läs på Segerbrand

Svar till Stefan Segerbrand (8/10).

I ditt svar på min insändare så ger du en beskrivning av hur du genom att läsa Hudiksvalls Tidning skaffat dig din bild av turerna kring Folkets Hus och påstår att vi inte lagt några förslag i frågan om långsiktig lösning.

Annons

En stilla undran infinner sig, har du verkligen läst min insändare? Om du läser den ordentligt så kommer du att upptäcka att det finns två förslag på långsiktiga lösningar för Folkets Hus. Du sitter själv med som ersättare i kommunstyrelsen och får väl med det räknas som en av de ledande moderaterna i kommunen och har därmed tillgång till samma handlingar och protokoll som undertecknad.

Som allmän upplysning och för att friska upp ditt minne så är det på sin plats med en kort tillbakablick. När frågan kring Folket Hus var uppe för beslut i kommunstyrelsen den 6 oktober 2011 så var oppositionens förslag att lägga ut hela den gamla Folkets Hus-verksamheten på upphandling, inte bara restaurangen på nedre plan som ert förslag gick ut på och som ni tillsammans med Miljöpartiet röstade igenom, något du borde känna till.

Du torde heller inte vara omedveten om att det finns ett färdigt underlag sedan 2010 för att göra en upphandling av verksamheten.

I den här frågan som i så många andra har ni en tendens att glömma bort att ni styr kommunen och har att ansvara för era politiska tillkortakommanden.

Som opposition kan vi inte ta ansvar för er oförmåga och velighet att komma fram till en lösning i frågan. Men ett tips kan jag ge till dig och dina kolleger, låt allmänintresset råda före särintresset.

Mikael Löthstam (S)

oppositionsråd

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons