Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Larvigt och ologiskt, Aspers!

Maria Aspers försöker i media (5/7) liksom i landstingsfullmäktige tråckla sig ur sin ologiska argumentation att det skulle vara bättre att skriva lösa anteckningar och kommentarer än att ta konkreta beslut som gynnar miljön, hon lyckas inget vidare.

Annons

Maria Aspers och Miljöpartiets självbild som det radikala miljöalternativet delas knappast av länsbefolkningen i övrigt, där känns MP alltmer diffust eftersom det enda som Aspers lyckats med i styrelse och i fullmäktige är just dessa yttranden som är till intet förpliktigande. I det aktuella ärendet säger Aspers att de förslag som jag lade var onödiga eftersom det ”redan var på gång” men varför skulle då den mittborgerliga majoriteten lägga ett särskilt yttrande? Det är ju minst lika onödigt i så fall.

Miljöpartiet har ett problem, de försöker framstå som miljöns tillskyndare men framstegen som gjorts på miljöområdet i landstinget är enbart miljöenhetens medarbetares förtjänst. Vi har duktiga och engagerade personer som jobbar med miljöfrågorna i landstinget och det ska vi vara tacksamma för, däremot har inte politiken bidragit särskilt mycket och definitivt inte miljöpartiet!

Mot bakgrund av detta blir ordvalet bedrägeri relevant eftersom man utger sig för att vara något man inte är.

Aspers påstår i slutet av sin artikel att mina förslag dessutom skulle leda till merkostnader för landstinget trots att hon inleder med att säga att allt redan ”är på gång” det är inte så begåvat utan synnerligen ologiskt vilket kännetecknarhela hennes debattartikel. Varför inte säga som det verkligen var på fullmäktigemötet? Den prestigeförlust som majoriteten led i voteringen spred en bitter doft i salen…

Alf Norberg (V), oppositionsråd

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons