Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kommunen kan vara nyckeln till en levande stad

Jag skulle se fram mot att det skulle finnas en som arbetar tvärfunktionellt mellan föreningar, näringsidkare och kommunen i många av dessa stora arrangemang, skriver signaturen Trivs och vill att Hudik ska växa.

Annons

Jag läser om toaletter och parkeringsplatser under Hudik cup och blir ledsen. Har själv varit aktiv i föreningslivet och drivit arrangemang som gett kommunen mycket tillbaka. Jag känner att det har varit trögarbetat och många låsta lägen.

Skulle se fram mot att det skulle finnas en som arbetar tvärfunktionellt mellan föreningar, näringsidkare och kommunen i många av dessa stora arrangemang. Jag skulle kunna tänka mig en mer levande stad där besökare spenderar mer pengar till vårt Hudiksvall och dess näringsidkare. Det får staden att växa.

Ser att staden skulle kunna leva upp med allt från längre öppettider på butiker och kaféer i stan till att det ordnas underhållning. Det krävs dock att någon samordnar och driver för att vi ska lyckas.

Tror att kommunen kan vara nyckeln till att vara den som skapar samordningen och förutsättningar mellan föreningar och näringsidkare, liksom en part som står viss kostnad för att skapa förutsättningar.

Möjligheterna finns att visa vad Hudik går för! Vågar vi?

Trivs och vill att Hudik ska växa

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons