Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kjellin har rätt

Svar till Nykter och avgiftad patient (12/11):

Subutex och Metadon är och förblir "statligt knark"! Subutex är en form av syntetiskt framställt heroin! Margareta B Kjellin har helt rätt.

Annons

Det är inte svårt att få el att komma med i "programmet"! Gå till en distriktsläkare och be om att få bli med, svårare än så är det inte! Det där snacket om att "vara ren" finns inte. (Källa, avhoppade deltagare inom det så kallade "programmet" Sub/Met). Hur kontrolleras det att inte "sidointag" förekommer? Omöjligt!

Sedan säger du att M B Kjellin inte vet vad hon pratar om! Undrar vem som inte vet vad? Till exempel att ta bort Morfin för smärtpatienter eller ångestdämpande för dem med ångest! Vilken insikt du har?

Det är läkemedelsföretag som gjort den mesta av den forskning som finns i detta ämne! Det vill säga Subutex/Metadon-program. Hur vinklad tror du den är då?

Nej! Enda sättet att bli drogfri på är att sluta helt med drogerna! Vi nyktra alkoholister säger: "Låt bli det första glaset, så blir du nykter resten av livet"! Samma gäller för narkomaner, låt bli den första så blir ni drogfria!

A. Lindgren, nykter alkoholist

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons