Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jobba i stället för att kritisera

Replik till Göran Östlund (17/6).

Annons

Göran Östlund, vad gör du själv för att utveckla Ljusne? Jag tycker, att din insändare är ett slag i ansiktet på alla personer, föreningar, företag och Söderhamns kommun, som jobbar med Ljusnes utveckling. Någon gång måste det bli ett slut på allt negativt skrivande. Skriv något positivt i stället om de förändringar, som ändå har gjorts, och om pågående projekt. Kom gärna med konstruktiva förslag och ännu hellre; hjälp till att praktiskt och ekonomiskt genomföra de många bra förslag som finns.

Beträffande nödropet om att kommunen inte satsar på turism. Hur stor kunskap har du Göran Östlund om Söderhamns ekonomi? Har du full koll på hur budgetförhandlingarna genomförts, vad som prioriterats, innan du uttalar dig? Jag tycker att Söderhamn satsar en hel del på turismen, men när blir det tillräckligt, för att alla ska vara nöjda? Om en företagare tycker, att det går dåligt beroende på att inte kommunen satsar tillräckligt, måste han också rannsaka sig själv. Har jag själv gjort allt och det rätta, för att företaget ska bli lönande och attraktivt? Annars återstår bara marknadens kärva budskap; sälj eller lägg ner.

Låt museet och DIBIS sköta tillvaratagandet av det gamla, det gör de bra, men utvecklingen av ett samhälle kräver att man ser framåt, ser möjligheterna och framför allt, jobbar tillsammans mot samma mål.

Lasse Arnell

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons