Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jazzparken en skymf

Som återvändare efter många år på annan ort så reagerar jag starkt på den så omdiskuterade och debatterade så kallade Jazzparken.

Annons

Denna park som en gång i tiden var en mycket vacker park med bänkar och blommor och där man kunde slå sig till ro och koppla av och njuta av omgivningen och idyllen. Nu är den helt förstörd och platsen har istället gjorts om till ett konstverk som vissa envisa politiska och konstnärliga förståsigpåare uttrycker det. Man vidhåller också att det skall vara en hyllning till Jan Johansson. Jo pyttsan! En skymf mot honom är rätta ordet och absolut ingen hyllning! Vet hut och skäms på er, envisa beslutsfattare!

Bort med betongplattan, det är vad det är och återställ den fina parken som en gång i tiden fanns där. Pengar finns det till detta, kom inte och säg något annat. Vad kostade inte den så kallade uppsnyggningen av betongplattan för en tid sedan, det nya vita gruset som forslats dit och lagts på som ett nytt lager och som nu också är på väg att bli lika skitigt. Sätt upp en staty av stadens musikaliska geni och sätt upp den på en lämplig och seriös plats i kommunen, då kan man kalla det för en hyllning av Jan Johansson. Nu är det bara tillfyllest för en viss klick inom det politiska och kulturella anhanget, eller ett annat populärt uttryck, inbördes beundran.

Fråga 100 söderhamnare vad de tycker och du får till svar av 110 stycken, bort med betongplattan.

Återvändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons