Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Javisst går det för långt!

Ingvar Eriksson går för långt när han blandar ihop mitt ställningstagande för livet och de oföddas skydd under fosterstadiet med andra individers anarkistiska handlingar (16/8).

Annons

Jag har aldrig propagerat eller agerat för något i den vägen och tar bestämt avstånd från de våldshandlingar som utförs av sådana fanatiker.

Däremot har jag djup medkänsla med den sjukvårdspersonal, som på grund av sitt arbete måste delta i den typen av ingrepp, som innebär att ett oskyldigt spirande människoliv utsläcks innan det ens fått chans att försvara sin existens. Som själavårdare har jag mött djupt olyckliga individer, som inte klarat av denna dubbelbottnade yrkesroll.

Försvaret av de fria aborterna hävdar ”kvinnans rätt till sin egen kropp”, men var hamnar det ofödda barnets rätt till sitt liv i denna argumentation? Har vi kommit så långt i vår moraliska devalvering att vi bara tänker på oss själva och fullständigt glömmer vårt ansvar för det liv vi själva gett upphov till, då har vi gått alldeles för långt!

Jerker Sjölander

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons