Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inte samma chans för alla

/

Man blir riktigt irriterad på Ljusnan som så generöst erbjuder gratisbiljetter till konserter men glömmer att inte alla prenumeranter bor i Bollnäs eller Ovanåkers tätorter.

Annons

Genom att kräva att man tar sig till tätorten och dessutom köar har man stängt sina erbjudanden för både personer utan körkort, gamla, sjuka och funktionsnedsatta. Dåligt! Varför inte helt enkelt lotta ut biljetterna bland prenumeranter så alla har samma möjlighet?

Prenumerant

Tidningen svarar: Vi gör faktiskt både ock. Det händer att vi låter våra prenumeranter tävla om biljetter. Men det är riktigt att de två senaste gångerna så har vi delat ut samtliga biljetter vid ett visst klockslag, och då har man varit tvungen att vara på plats. Jag tar till mig dina synpunkter och nästa gång vi skänker bort biljetter kommer vi avsätta ett antal biljetter som vi låter prenumeranterna tävla om genom att skicka in svar på frågor, samtidigt som vi också delar ut biljetter till dem som kommer och köar. Att lotta ut biljetter direkt mot prenumerantregistret är ingen bra lösning då förmodligen större delen av biljetterna i det fallet hamnar hos kunder som ej är intresserade av aktiviteten.

Janne Mårtensson, privatmarknadschef, Hälsingetidningar AB

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons