Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Dåligt skött av RSK

2007 började ett gäng glada 9–10-åringar att spela fotboll i Rengsjö SK. Allt var roligt och alla fick spela lika mycket. Några år går och barnen är i 11–12-årsåldern då något börjar förändras.

Annons

Vissa får sitta på bänken och några får vara med och spela varannan eller var tredje match, trots att man är med på alla träningar.

2010 är det dags för Hudik cup men enligt tränarna så får några barn stanna hemma! (Enligt reglerna så får man ta med obegränsat antal spelare). Det är inte lätt som förälder att förklara för sitt barn varför man inte får följa med sitt eget lag och spela i en sådan stor cup. Barn i 11–12-årsåldern är väldigt känsliga och jag lovar, det drabbar hela familjen! Hur många barn finns kvar från det glada laget 2007? 4–5 kanske?

RSK har sig själv att skylla när två spelare väljer att byta klubb. Bra gjort grabbar! Ledningen har vetat om hur barnen har behandlats i detta lag under alla år men inte gjort något åt saken. Lägga ner ett helt lag för att två spelare slutar? Bullshit! Ta dem som får sitta på bänken vet jag, så kanske ni gör något bra för en gångs skull.

Hur kan ni i ledningen sjunka så lågt att skylla på två grabbar när ni själva har orsakat att så många barn har mått dåligt och slutat med fotboll? Rengsjös barn platsar inte i sin egen klubb, man tar in andra i stället! Sorgligt men sant!

Fotbollsmorsa

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons