Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inkonsekvent Swedbank

Det var intressant att läsa i Kuriren den 29/12 om Swedbanks prishöjningar på bankfack.

Annons

Tänkte först att 80 procents prishöjning – det kan inte vara möjligt. Aldrig i historien har jag hört att något företag höjt sina priser som Swedbank! Svaret till reportern ”det är 20 år sedan vi höjde” gör mig om möjligt ännu mer förvånad. Har ni sovit i 20 år?

Så berättar ni att det är förbjudet att förvara kontanter i facket, men däremot är det tillåtet att förvara mynt och sedelsamlingar som kan vara mycket värdefulla och dyra. Man kan också förvara gamla kära släktklenoder, till exempel ringar och smycken med guld och briljanter. Kontanter ersätter ni inte om något händer, men hur ersätter ni värdeföremål? Föremål som ni aldrig sett – är det tro och heder som gäller? Detta kallar jag inkonsekvens.

Förstår att kunderna säger upp sina fack, det skulle jag göra också om jag hade något. Vill ni av något skäl inte ha bankfacken kvar, så säg det rakt ut. Är det meningen att de ska vara kvar tror jag att resultatet kommer att bli plus minus noll. Ett skadat förtroendekapital får ni nog på köpet inte bara när det gäller bankfack utan också andra slags affärer!

Mormor

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons