Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ingen belöning till vårdarna

Svar till signaturen Uska (23/7). Jag, som är gammal och socialdemokrat, röstade vid det senaste valet för maktskifte i landstinget. Landstinget är för mig sjukvård, och inte semesterresor i Kanada och vindsnurror i Småland.

Annons

När jag satt i kapprummet och väntade på transport hem, som det in unga damer, och de skulle rösta på sossarna. Det reagerade jag på.

Ja, annars får vi inget jobb när vi har gått ur skolan, var svaret. Likadant sa unga killar: vi får inget jobb här i Alfta, det är bara i Edsbyn det ordnas jobb, därför ska vi rösta på SD i protest.

Före maktskiftet var det ju på gång att dra ned på personal. När min mor var på väg på sista resan fick jag och min syster turas om att vara på Hemmet. Man var ju inte van, så det kändes.

Maktskiftet har ju gjort Alfta synligt. Backen till Sunnangården är gångbar utan att man måste stanna och vila. Läs broschyren "Bevara, stödja, utveckla, där är det 90 procent Edsbyn.

Maktskiftet är ju inte totalt. Vad jag vet är M, FP,V och MP med i den nuvarande regeringen.

Jag fick, utan att bli tillfrågad, en aktie i bandyarenan! Centern, Kristdemokraterna, Moderaterna, Folkpartiet, belönade bandyspelare, men jag såg ingen belöning till dig, uska!

Tore Ö

Alfta

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons