Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

I Hudiksvall får man inte tycka till

Svar till Önskvärd eller inte (5/7).

Annons

Vi är många som inte passar som arbetstagare i Hudiksvalls kommun.

Personalpolitik finns ingen! Våra folkvalda är mycket väl medvetna hur det ser ut på våra arbetsplatser och hur personalen mår. När en arbetsplats inte fungerar, mår personalen dåligt. Då är det lätt, att enskilda arbetare kommer i kläm, oftast då som du skriver. De som vågar tycka och tänka öppet, de som inte springer och pratar illa bakom ryggen eller går till chefen (oftast med lögn och förtal) utan vågar ta upp det som är fel!!

Då är man ett hot både hos sina så kallade arbetskamrater och så klart hos chefen. Då är det bättre att baktala varandra och klaga på det som inte fungerar på arbetsplatsen. Och syndabocken har gjort inträde på arbetsplatsen. Någon som alla kan slå ner på! Och vem ska syndbocken vända sig till? Facket står också sig rätt slätt. Till sist får man kämpa (om man orkar, har självförtroende till detta) för sin sak själv. Vem tror på någon som redan ligger. Själv har jag tappat all tilltro på mina medmänniskor. Chefer som säger en sak, för att sedan säga något helt annat. Helt beroende på vem han/hon pratar med. Som är konflikträdd som gör det lätt för sig, tar mobbarna i försvar. (Lyssnar inte på vad den som är utsatt, har att säga. Dömd på förhand!!)

Själv går jag på antidepressiva mediciner, sjukskriven sedan tio månader. När det var som jobbigast också med självmordstankar. Tyckte man var värdelös som människa. Så tänk till, vad som händer när man springer med lögn och förtal. I en liten stad som detta, blir man lätt uthängd. Man är ett allmänt villebråd, som alla kan tycka och tänka till om. Alla som tycker sig veta! Men som sagt, lättare att sparka på den som redan ligger...

Före detta kommunanställd

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons