Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hur tänker ni egentligen?

Det står i Söderhamns-Kuriren att vår återvinningsstation Kilsmyran stängdes från och med 2 maj. Orsak: en del slarvar med sortering eller lämnar möbler och matavfall där.

Annons

Vi hänvisas till Norrmyravägen, Verners eller Oxtorgsgatan. Är det meningen att man ska ta med sig kassarna när man tar sin rollator och stiger på bussen? Det skulle inte X-trafik gilla. Norrmyra betyder uppförsbacke så det går inte alls. Och hur kommer man till Oxtorgsgatan? Alla har inte bil.

Nu får det vara nog med alla dumma beslut av skrivbordssittande beslutare. Att bo i Söderhamns kommun, särskilt hos Faxeholmen är som att hamna i straffkommendering. Det finns inget servicetänkande. Särskilt svårt blir det för äldre och handikappade. Vart är Söderhamn på väg? Utför i snälltågsfart. Här bestämmer blindstyren som saknar både visioner och empati.

Till och med ambulanstransport får vi betala själva. Landstingsdirektör Lönnbark lär vara den högst betalde landstingschefen i Sverige. Pengarna går väl dit. Många oroas även av flytten av busscentrum till Södra Söderhamnsgatan där vi från 60:an måste byta buss för att komma till sjukhuset med en annan linje och ytterligare en för att komma till E-center.

Tänk om, även om det svider i prestigen.

Astrid

på Tallvägen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons