Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Häpnande påstående av Jonsson och Forsblom

Det är häpnadsväckande att Hans Jonsson och Jennie Forsblom i tidningen
påstår
att problemet med Celsiusområdet och framtida skola är att processen inte fungerat.

Annons

Vi har under ett års tid med hjälp av projektgrupp och referensgrupp med deltagande från rektorer, lärare, föräldrar och elever både tagit fram en vision och fyra konkreta alternativ till ny framtida skola i centrala Edsbyn. Arbetet har genomförts med stöd av arkitekter. BUN har fortlöpande fått information hur projektet har fortskridit. Vi har även i nämnden fört politiska diskussioner och gjort en samlad bedömning av vilket alternativ vi vill gå vidare med. Hur menar de att processen skulle ha genomförts i stället?

Det är dessutom väldig tråkigt att se att de här två partierna dels inte vill lyssna ett dugg på alla kloka synpunkter som har kommit från verksamheten och föräldrar om vilka krav som är rimliga att ställa på framtidens skola och dels att det inte verkar finnas ett enda utrymme för att försöka hitta en gemensam politisk lösning eftersom man tydligt klargör att de minsann inte är beredda att ändra något beslut.

Som ordförande kommer jag att fortsätta driva processen vidare för att försöka hitta en bred politisk lösning till ett nytt investeringsbeslut i september innehållande både Celsiusskolan och Alftaskolan. Jag tycker att det är vi skyldiga både dagens barn och föräldrar men också de barn som ska gå i vår skola om 20–30 år.

Håkan Englund

ordförande BUN

/halsingland/ovanaker/trots-invandningar-fran-foraldrar-och-personal-oppositionen-river-inte-upp-skolbeslut-i-edsbyn

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons