Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Frågetecken om energi

Det är ju ganska roligt att läsa insändare, men ännu roligare skulle det vara om Göran Persson kunde berätta vad han menar (30/3)!

Annons

Borra 4–400 meter och man kan kyla gallerian. Vadå fyra meter! Vilken galleria? Anslut gärna värmeväxling? Ja men finns det något annat sätt att ta vara på energin än med värmeväxlare? Jag har ju svårt att tro att man kan ta ut energin med en ångturbin.

Det föreligger behov för 150–200 elever och kapacitet för 2– 5 forskare. Vad menar du?

Belysning är en viktig del, som... Men den åtgärden behöver inga professorer. Vad menar du?

Alla universiteten söker efter projektidéer för egen finansiering... Är det inte så att universiteten har fullt med idéer om forskningsprojekt och att ett av deras största problem är att få pengar till forskningen?

Vad förväntas av resultatet? Inte trovärdigt bara för en märkvärdig titel. Vad menar du med det? Skulle du vara trovärdigare än en högutbildad vetenskapsman, en professor?

Är du Göran Persson en outbildad besserwisser som tror dig ha ett bättre förstånd än en professor som har en gedigen forskarutbildning? Eller också är det kanske så att du vet en massa saker men inte kan formulera dig? Floskler som din insändare har vi sett nog av på insändarsidan.

Sven-Erik Bengtsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons