Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fort och rätt – inte sakta och fel

Till Jan Kjellberg och alla andra bakåtsträvare i Bollnäs kommun vill jag bara säga...

Annons

1. Jag är stolt över den ambition vi i dåvarande majoriteten hade angående utvecklingen av centrumhandeln, bland annat Brotorget, med fler butiker (kända varumärken som H&M med flera) fler arbetstillfällen, fler skattebetalare, trivsamt varmt innetorg med mera. Att starten sedan förhalades genom överklagande med mera, vilket gjorde att det inte kom igång när det skulle, är bara att beklaga.

2. Jag är stolt över att ha deltagit/varit initativtagare i beslutet om starten av ombyggnaden av kulturkvarteret. Den ingick i satsningen av centrum. Däremot skulle det anslås investeringsmedel varje år beroende på utrymme i investeringsbudgeten. Jag var med och anslog cirka 8 miljoner kronor i en första etapp 2007, sedan föll vår majoritet, och vad som hände därefter får andra förklara. Det verkar i alla fall ha varit noll koll!

3. Vad gäller inomhusarena för bandyn, och utvecklingen av en helt ny stadsdel med miljövänlig teknik, så kan jag bara tycka: undersök detta igen då! Frågan har varit aktuell under flera år på nationell nivå. Starta återigen en lokal utredning här och nu vad det innebär för Bollnäs kommun.

Utvecklingen i Bollnäs kommun har aldrig kännetecknats av fort och fel utan möjligen av långsamt/sent/ överklaganden/protester vilket i förlängningen lett till fel!

Parollen borde naturligtvis alltid vara fort och rätt, inte långsamt och fel.

Själv kommer jag alltid att kämpa för en fortsatt positiv utveckling av Bollnäs kommun!

Åsa Äng Eriksson (M)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons