Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

För mycket att läsa?

Vi har nu efter mycket frågande på kommunens ekonomiavdelning fått svaret på vår fråga (14/7) av ekonomiansvarig, att det yttersta ansvaret när det gäller årsredovisningen och nedskrivningarna, har kommunchefen.

Annons

Det är han som går igenom årsredovisningen, och anser att det som står där är rätt. När vi också frågade varför man inte har specificerat dessa nedskrivningar i årsredovisningen till våra ledarmöter i kommunstyrelsen, fick vi svaret  att det skulle vara för mycket för våra ledarmöter att läsa, och att kommunen alltid har gjort så här.

Det är mycket olustigt för  oss som medborgare och väljare, att våra tjänstemän skall avgöra vad vi kan ta till oss, när det gäller dessa nedskrivningar.

Vi skall komma ihåg att våra ledarmöter i kommunstyrelsen representerar folket, och därför anser vi att det är viktigt att de får korrekt information, så de kan ta de bästa besluten om folkets tillgångar. 

När det gäller nedskrivningar kan man läsa att det är mycket viktigt att man specifcerar, och talar om varför man gjort dessa nedskrivningar, enligt god revisionsed . 

Singoalla och Richard Livingstone

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons