Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Folk kommer att leva i rädsla"

/

Kära vandaler, innan ni klottrar eller gör sönder något, läs det här:

Annons

Att vara busig ger en adrenalinkick, vi fattar det ... Men, om du nu gör det du har tänkt göra så var medveten om det du startar.

Vi går fram ett par år. Tänk dig att allt du ser då är betong. Nej, du är inte i fängelset, du är på exakt samma plats som nu. Den enda skillnaden är att allt är gjort av betong. Kanske finns det inte ens träd kvar heller och troligtvis är det galler för alla fönster.

Vet du varför? Jo, för att kommunen inte orkar bry sig mer. Din kommun väljer att bygga allt i betong för att det är hållbart och billigt, då de vet att det snart kommer klottras ner och förstöras. Är det här verkligen ett samhälle du vill leva i?

När kommunen har slutat bry sig, kommer polisen också göra det. Poliserna orkar inte åka ut flera gånger om dagen för att jaga klottrare. De behövs till viktigare saker. Och när inte polisen bryr sig, vad händer då? Jo, ett sådant samhälle är paradiset för kriminella. Folk kommer inte våga gå ut på kvällen eller kanske ens dagen. Folk kommer att leva i rädsla. Är det verkligen den vardag du vill att framtida generationer ska få leva i? Tänk till. Gör något bättre av denna kväll/natt.

Och, kom ihåg, alla kan lyckas!

The next generation

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons