Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fokusera på något bra 2012!

Jag är så innerligt trött på allt tjat om att ”jorden ska gå under den 21 december 2012”.

Annons

Det tjatas i tidningar och på internet och sist togs det upp av en ung krönikör i tidningen.

Folk pratar om det för de har ”hört det” eller vet att det finns amerikanska filmer som handlar om 2012 och jordens undergång.

Ta reda på riktig fakta i stället innan ni kommer med en kommentar om detta för sjutton gubbar! (Och då menar jag riktig fakta och inte från en massa oseriösa sidor på internet där det oftast bara står en massa påhittat skit. )

Okej, mayakalendern närmar sig sitt slut, men man är inte ens säker på att 21/12-12 är rätt datum eftersom man en gång tappat bort sig i den långa räkningen. Men detta slut nämns inte som någon undergång av mayaindianerna. Detta kanske låter lite flummigt men mayakalendern beskriver det som att ”människan når ett högre medvetande”, och då pratar vi inte om det fysiska utan det handlar mer om en förändring i människors medvetande.

Och den dag kalendern når sitt slut, lika som din köksalmanacka tog slut på nyårsafton 2011 och började på en ny i januari 2012, så börjar även mayakalendern på en ny räkning efter den 21/12-12 eller vilket datum den nu än slutar.

Gå in på Nasas hemsida! (Googla på nasa 2012 så kommer ni dit). Där får ni (på engelska) en väldigt bra förklaring till allt som rör 2012 och eventuella undergångsteorier!

Nu betyder inte det att vi kan fortsätta förorena vår jord. Det är enormt viktigt att vi alla tar vårt ansvar för att försöka göra den här platsen till en så bra plats som möjligt att leva på även för våra nästkommande generationer.

Panta burkar. Släng flaskor och skräp i återvinningsstationerna. Ta en promenad till jobbet i stället för att ta bilen. Varje liten insats gör sitt i det stora hela och det är vi ”vanliga människor” som tillsammans måste få denna miljö som vi lever i att bli bättre!

Försök att ha en glad och positiv inställning till framtiden. Goda tankar drar åt sig positiva händelser. Negativa tankar drar åt sig negativa händelser. Läs boken Hemligheten så kommer du att förstå precis vad jag pratar om, och har du gjort det så har du lärt dig en viktig sak för resten av ditt liv.

Puss på er!

Always look at the bright side of life

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons