Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Finns normer om man vill ändra djurens situation

Jag läste
insändaren
från Martin Smedjeback. Denne man är en djurskyddsaktivist av högsta rang. Han har varit med om att stjäla höns, grisar och att släppa ut odlad lax från en fiskodling, konstaterar Erik Andersson.

Annons

Rörelsen som Smedjeback tillhör heter tydligen Tomma burar och släpper ut några djur vid varje stöldtillfälle. Sen namnger de djuren och för bort dem till någon som tar "hand om dessa djur" vilket är det samma som häleri.

Smedjeback är även grundare till Ickevåldssmedjan. Han har där gjort aktioner mot vapenindustrin och suttit i fängelse två gånger tidigare för detta. Han ser sig som en politisk fånge enligt sig själv. Enligt mig är han en farlig aktivist som inte respekterar Sveriges lagar och enskildas egendom.

Vill man förändra situationen för djur eller vapenindustrin så finns det normer för hur det ska ske i ett demokratiskt samhälle. Jag tycker inte det minsta synd om Smedjeback. Han har begått flera brott under åren och blivit dömd för dessa. Fortsatt brottslighet brukar betyda fler besök i fängelse.

Erik Andersson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons