Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ett löjligt uttryck...

Hur kan alliansregeringen ha mage att komma med så här billiga, meningslösa erbjudanden, eller löften om mer pengar i plånboken? Börja med att återlämna de ca 258 miljarder som togs ur fonderna.

Annons

De tycks inte ha en susning över vad det kostar att leva i detta, ursäkta uttrycket, tjyvsamhälle. Hyrorna, elen, bensinen, till och med kaffet har ökat med cirka fem kronor.

Jag skulle nästan kunna utlysa en tävling på något som inte ökat, eller som inte är skattebelagt. Moms på skatten, förekommer bara inom elbolagens värld, helt otroligt!

Det och att pensionerna sänkts är väl världsrekord, eftersom inget annat land i hela världen har det så. Rätta mig om jag har fel.

De största pensionärsförbunden tycks bara stånga sina pannor blodiga i kampen mot regeringen, under kraven på pensionerna.

Tyvärr har de ingen makt, kan endast utöva påtryckningar, sorgligt men sant.

Nej, att pensionärerna avstod från att rösta på ett redan etablerat pensionärsparti, får de följder vi kommer att få erfara.

Det omöjliggjorde också för oss pensionärer, att ha någon chans att komma med motioner i riksdagen, delta i debatterna med mera.

Roland Laurin

Sveriges Pensionärers Intresseparti

Söderhamn

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons