Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Er budget blir inte mer realistisk, M

Er budget blir inte mer realistisk, Jonas Holm (M), för att ni kallar mej och andra för gycklare och opålästa, skriver Sven-Åke Thoresen (S).

Annons

Jag och andra har noga läst ert budgetförslag och insett att det som alltid bygger på förväntningar om dynamiska effekter i stället för realistiska budgetberäkningar. Det är som tidigare år.

Det nya nu kanske ändå är att ni sagt er vilja säja upp ett antal personer inom administrationen och att du Jonas Holm har en sådan lista på ditt tjänsterum, detta samtidigt, och det tål att upprepas, ni i festtalen pratar om vikten av att lärare får vara lärare, sjuksköterskor och läkare får vara det de är utbildade för och att det därför är viktigt att avlasta dessa grupper administrativa uppgifter. Samma sak inom sociala sektorn, precis de yrkeskategorier som ni vill säja upp för att er fantasifulla budget skall gå ihop.

Redovisa listan Jonas Holm, det krävde vi i fullmäktige och jag tycker att de anställda i kommunen har rätt att få reda på vilka tjänster ni vill avskaffa.

Sven-Åke Thoresen (S)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons