Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Enas i kampen mot droger

Annons

Nu måste vi alla enas i kampen mot att drogerna får ännu starkare fäste i Bollnäs! Vi måste ta alla tillfällen att förstöra och försvåra för dem som säljer tabletter och droger till våra skolbarn. Det har tidigare varit stökigt i stan med inbrott och våld; det kommer bli ännu värre! Ingen går säker, alla kan vi drabbas av den kriminella verksamhet som följer med användning av droger, speciellt när unga som har dåligt med pengar till droger.

Vi kan inte tillåta detta vansinne att fortsätta, vi har redan har flera tragiska dödsfall i stan. Vi tror inte någon vettig människa vill ha med detta vansinne att göra. Se till att tipsa polisen om allt du tror har med denna hantering att göra, du kan vara anonym om du vill!

Alla vuxna måste hjälpa till med detta arbete. Det första steget kan vara att gå med och nattvandra. Vi kommer nu även arbeta aktivt för att få bort de farliga drogerna. Även här behöver vi bli fler, alla är välkomna, oavsett om man har skolbarn eller inte – vi måste som sagt var alla enas!

Nattvandrare i Bollnäs

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons