Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En tomteröd jul

Så här i adventstider går många och undrar vad tomten kommer att ha i sin säck på julafton. Om Vänsterpartiet fick bestämma skulle ett av paketen vara en värdig äldrevård för våra gamla och ett förbud mot riskkapitalbolagens skattefiffel med våra skattemedel.

Annons

Tomten skulle också dela ut paket med tändstickor till borgerliga politiker (och en och annan sosse) så man kan spärra upp ögonen och slippa sitta och halvsova nästa gång Carema & Co vanvårdar våra gamla och sjuka.

Vår tomte delar ut klappar till de arbetslösa som innebär en högre dagersättning och vår röda säck innehåller stora hårda paket med nya studentbostäder, utrotad barnfattigdom, fler jobb, förstärkt välfärd, miljöfordonsprogram, satsningar på besöksnäringen, bättre skydd för utsatta kvinnor och ett jättejättestort paket med ny järnväg till flera ställen i landet!

Vår tomte hade dessutom levererat vaccin mot livmoderhalscancer till landets unga tjejer redan på julafton förra året! För en riktigt röd jul tillåter inte blodsugande, penninggalna läkemedelsbolag att i sin kamp i rättssalarna om upphandlingsmiljarderna riskera unga kvinnors liv!

Vänsterpartiet Gävleborg

Alf Norberg, Mippa Mörk, Elisabeth Swedman, Mario Izquierdo, Yvonne Oscarsson, Xamuel Halfars, Gin Hajo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons