Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En helt ny historia

Moderaterna skriver om hela historien om Brotorget genom Åsa Äng Eriksson (M) för att det ska passa partiet.

Annons

Vi hade inte kunnat sitta i en inglasad galleria denna snörika vinter, som Åsa påstår, för ingen butikskedja var intresserad av att etablera sig där och Sjaelsö insåg att de inte hade någon möjlighet att få ekonomi på en galleria.

Tuppz-Topefa, som köpte torget av Sjaelsö när de inte fick några hyresgäster, planerade inte för någon galleria utan en "garagelänga" med entréer direkt utifrån.

Tuppz-Topefa hade inget förslag på inglasning eller innertorg utan ett så fult hus att till och med Prix- och Åhlenshusen blev vackra!!!

Och inte heller de kunde visa några kontrakt med de populära butiker, som Åsa hänvisar till.

Tydligen har Åsa även gjort en egen marknadsundersökning för hon säger att en majoritet av befolkningen vill ha Tuppz-Topefas förslag. Presentera den marknadsundersökningen för oss annars så ska du inte framföra oriktiga uppgifter.

Hela affären med Brotorget luktar illa och även de kommunala revisorerna har invändningar mot hanteringen, men trots det ger de politikerna ansvarsfrihet.

Bollnäs kommun är det största "företaget" i Bollnäs men revisorerna är politiskt tillsatta och med andra ord inte fristående utan styrs av partierna de ska granska.

Stig Blomberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons