Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En dröm tio år för sent

Åhléns i Hudiksvall stänger. Inget konstigt med det, det har hamnat på Hudiksvalls baksida sedan Guldsmeden kom, konstaterar insändaren.

Annons

Folk utifrån hittar inte kvarteret längre – och än mindre när Medskogsbygget är klart. Då kan flera butiker få stänga helt eller i vart fall säga upp personal. Vi tycker att ni är kloka om ni lyssnar till Tony Björklund (Insänt 29/9) och flera andra som inser de negativa effekterna, Vi har hela tiden sagt: Bygg vid Iggesund, där skapar det jobb, i ett allt mer tynande samhälle. Synd att Roph invest har investerat fel, men det sa vi för fem år sedan. Men det är svårt stoppa en sten som har börjat rulla och som slutar i katastrof. Hudiksvall har ett för litet kundunderlag. Hade det legat mer mellan Söderhamn och Hudiksvall hade det varit bättre.

Och stugbyn Dellendröm är tio år för sent. Hade detta startat före den ekonomiska krisen 2008 hade det varit en verklighet, vilket det nu inte blir. Det finns massor med hus till salu, i flera fall billigare än dessa drömmar! Därtill en ekonomi på nedgång, det förbättrar inte situationen.

Monitor-Åke få ta och flytta in i Åhlénshuset i stället för bygget i hamnen, det får han inte ekonomi på. Övriga satsningar, har han gjort bra men den i hamnen bli att kasta pengarna i sjön. Låt oss tänka efter före, så att vi få en fungerande kommun och bygd. Vi är inte negativa mot satsningar, men de ska inte förstöra för dem som redan gjorts. Då blir det bara den enes bröd, den andres död

Utkiken på Öråsen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons