Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dags för byte

Jag har mobilt bredband. Hela juni, juli, och nu i augusti har det varit nästan omöjligt att komma in på Internet här ute vid Långvind. Om man lyckats med detta så har man kopplats bort efter en stund.

Annons

Jag har vid flera tillfällen ringt Telia, men ingen kan svara på de frågor jag har. Telia har en mast bara en kilometer från butiken i Långvind. Nu hörde jag att Telenor hyrt in sig på denna mast, och att det fungerar mycket bra. Det kanske är dags att byta.

För att komma in på Internet för bankärenden etcetera, har jag varit tvungen att åka in till Ångersjön, 3,8 mil tur och retur.

Telia tar bra betalt för tjänsten, men enligt de jag pratat med så garanterar man inte att jag kan använda tjänsten. Men betalt ska de ha.

Nu när Posten drar in i Enånger, så måste jag åka 8,5 mil till Iggesund för att hämta paket. Posten sparar, och låter mottagaren betala, inte kunderna.

Det fattas bara att apoteket och vårdcentralen i Iggesund också läger ner.

Man är helt hjälplös. När vi hade strömavbrott här ute, så fick vi kompensation av Fortum för detta. Det vore på sin plats att också Telia och Posten följde efter, med hjälp med bilersättning.

Långvindsbo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons