Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Campingstrul i Mohed

Jag kan hålla med Alf Kanon, Moheds Camping, om att Söderhamns kommun borde se till att få badbryggorna i sjön med det snaraste, men han borde samtidigt se om sitt eget hus.

Annons

Moheds Camping skulle vara en sådan fantastisk campingplats om den sköttes på rätt sätt. Då skulle man inte behöva bekymra sig om att gästerna ofta väljer en annan camping i stället för Mohed. Men tyvärr sköts inte anläggningen som den borde. Hur ofta ser man inte campare som efter att ha sett sig omkring vänder och åker till en annan plats.

Ingen skugga ska dock falla på personalen som städar, de gör ett bra jobb.

För ett par veckor sedan när vi hade högsommarvärme var allting stängt. Man kunde ha öppnat vattenrutschbanan och sett till att det fanns glass att köpa, men först den 23/6 är allting öppet. Det är en hel del som är på gång att genomföras, tvättstuga, kök med mera men allt tar sådan tid att få gjort.

Restaurangen har öppet då man lyckats få tag på en kock. Det är dålig eller ingen information om öppettider med mera. För att få ha de fyra stjärnor i CSR, Svensk Campingguide finns det vissa krav som ska uppfyllas.

Beträffande bidrag från stat och kommun så vill jag påpeka att Alf Kanon inte gått lottlös han heller, fick han inte sina lokaler helt renoverade på Migrationsverkets bekostnad sedan han hyrt ut dem till asylsökande förra året?

Campare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons