Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bussturer och skattemedel

Ofta får man höra att inget satsas eller att ingenting går i Söderhamn, men undra på det med så mycket negativa inställningar till det mesta.

Annons

Nu har man konstaterat att kommunen och Jonny Olofsson slösar med skattemedel. När nu kommunen (Jonny) har fixat busslinjer och ett nytt busstorg som fungerar då måste man syna och kverulera. Om nu alla som kan utnyttjar dessa linjer så gagnar det både kommun och miljön.

Det är väl förmodligen så att många (kanske även insändaren själv) åker bil från stan till E-center för att handla. Om vi kunde hjälpas åt att ha en positiv syn på det som händer och sker i Söderhamns kommun så är möjligheten stor att bidra till ett ökat intresse för inflyttning i stället för utflyttning.

Visst ska vi ha åsikter om våra styrande som använder våra skattepengar men det skulle vara mycket trevligare för alla om man kunde ha åsikter och kanske egna funderingar i stället för att bara kritisera allt som händer och sker, oavsett vad som gjorts eller beslutats. Vi vet ju alla att det vart tredje år är ett val där vi kan påverka hur vår kommun ska styras men med denna negativa inställning från oss som väljer så tror inte jag att det spelar någon roll vem som sköter skattepengarna, de jobbar alltid i motvind ändå?

Söderhamns invånare borde stoppa ett paket med positivt tänkande i julklappssäcken i år för att öka möjligheten till en växande kommun där lokaltrafiken går med fyllda bussar.

Observer

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons