Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bra utveckling inom vården

Nu har möjligheterna skapats.

Annons

Genom att acceptera mångfald och det har anammats att hälso- och sjukvården är ett utvecklingsområde – så har sjukvården kompletterats med en ny aktör i södra Hälsingland. Landstingsledningen har tagit ett stort steg framåt och förstått att utveckling sker i samverkan och positiv konkurrens. Många ser den verksamhetsövergång som skett per den 2 april som en enkel sak att hantera. I verkligheten fordras det väldigt många frågeställningar att hantera. Det är det fullt möjligt om man närmar sig uppdraget på ett positivt och ansvarstagande sätt.

Vi från Centerpartiet hälsar Aleris välkommen till Gävleborg till sitt entreprenörskapsuppdrag i det landsting som tagit många kliv framåt. I många mätningar har vårt landsting gått framåt. Samtidigt finns det många utvecklingsområden att sätta tänderna i. Med korta beslutsvägar, tydligt ledarskap och tillgång till oerhört kompetenta medarbetare får denna nya aktör ett tydligt ansvar. Att aktivt bidra för en trygg och ledande position inom ett av samhällets viktigaste ansvarsområden.

Att Aleris valt att ta över verksamheten eller om någon annan aktör fått chansen är en stor politisk seger för Centerpartiet, det är en seger för medborgarna framför allt i södra Hälsingland och för den personal som nu kan fortsätta att jobba med att ge vård till dem som är i behov! Jag konstaterar att det gör skillnad med Centerpartiet!

Magnus Svensson

distriktsordförande

Centerpartiet Gävleborg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons