Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bra med kursändring

Efter att den S-styrda majoriteten i Ovanåker sedan starten dragit in på kommunens barnomsorg så är det positivt att ett lappkast nu gjorts så att det blir nya platser.

Annons

Förhoppningsvis kommer då även storleken på barnomsorgsgrupperna att kunna minskas efter att ni tidigare genomdrivit större grupper. Detta då till glädje för barnen, personalen och föräldrarna.

Om inte öppning och stängning av skolor och barnomsorgsplatser är ändring av verksamhetens omfattning, så kanske jag och det stora antalet andra föräldrar som deltog i de skoldialoger som hölls under våren, ska vara jätteglada över att inte också dessa beslut fattades i stängda rum utan insyn. Frågan är således helt en demokratifråga. Ska det finnas politiska beslut som någon kan stå till ansvar för i efterhand, eller ej?

Sedan låter det jättepositivt att ni också lyckats med att finansiera verksamheten inom befintlig ram, då kommer ni förmodligen att stryka de miljonbelopp som en enig barn- och skolnämnd beslutade om att söka till driften av Västergårdens förskola för år 2013.

Hans Jonsson (C)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons