Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bra läsarreaktioner om regionens resor

Skribenten tycker det är bra att flera har reagerat på regionens USA-resor.

Annons

Jag vill uttrycka min beundran över de insändare som publicerades 3 mars, skrivna av Lisa Andersson respektive Lena Berggren med anledning av den spektakulära USA-resan som döptes till något slags studier av vård men kan egentligen kallas vad som helst. Resans rätta namn torde vara ännu en betald semestertripp med betald logi på hotell av hög klass och ett minimalt program för att undvika problem med Skatteförvaltningen.

Det går lika bra att studera vård hemmavid men tanken på att dessa överflödiga och överbetalda politiker och tjänstemän med obskyra och meningslösa tjänstetitlar ska stå ut med att äta lunch i sjukhusets matsal och hänga efter svensk vårdpersonal i de föga glamorösa korridorerna är alltför främmande. Den av Andersson beskrivna svenska vården är alltför påtaglig och obegriplig för människor som inte bryr sig det minsta om vården. Är det någon som tror att Lönnbark och hans anhang bryr sig om vården och dess aktörer?

Jag föreslår, som Lena Berggren, att vi slutar betala skatt och dessutom försöker hitta ett lämpligt forum för att ställa dessa snyltare till svars för detta skandalösa slösande med offentliga medel. En sak är säker och det är att vi inte längre kan slå oss för våra bröst och hävda att det inte finns korruption i Sverige.

Marita Berggren

Rengsjö

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons