Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bort med Moderaterna

Välkommen Stefan Löfven. Äntligen någon som kommer att stå på de svagas sida i politiken. Jag kommer att rösta rött i valet.

Annons

Det känns som om jag står på ruinens brant och inte vet vilken väg jag ska gå. Får inget jobb, har aktivitetsstöd och söker och försöker få arbete. Det är som att stånga en vägg. Vad göra? Ska jag bli en "värsting" i stället. Mat och husrum, utbildning, pengar. Hmmm? När man börjar känna sig desperat vet ingen hur det slår ut. Inträngd i ett hörn har jag ingen väg ut. Vore jag en hund så gick jag till anfall.

Under flera år har gamla, sjuka och arbetslösa fått det sämre och sämre och de rika får mer och mer. Det är inte rättvist. Jag vill också ha en lön och klara mig själv. Jag vill ha tillbaka mitt människovärde. Med praktik år ut och år in så känner jag mig bara sämre. Alla ni som läser detta har säkert någon vän eller anhörig i samma situation och även om just du har arbete så tänk på oss andra också och rösta rött och rätt i nästa val. Bort med de blå smurfarna.

Snart desperat

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons