Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Berömligt av poliser på krogen

Nu tänker jag skriva tvärtemot vad många gör här i kommentarerna. Nämligen berömma polisen i Bollnäs.

Annons

All heder att ni var in på Palladium ett flertal gånger bara för att kolla läget och prata med gästerna. Det är värt mycket att ni syns. Kanske kan det betyda att någon ger tusan i att ta någon drog eller att någon skärper till sig på andra sätt.

Tyvärr så behövs både vakter och polis när "vuxna" människor ska gå ut och roa sig. Hur kul är det att se och höra medelålders och äldre som brölar och låter samt snubblar fram med skjortan utanför och fullkomligt struntar i att de står och vinglar framför en med ändan rätt upp i fejjan (på mig)? Fler än en blev utlotsad ikväll av vakter och polis. Tack och lov!

Varför kan inte folk i småstäder gå ut och föra sig? Måste man drulla omkring med en öl i ena näven och en grogg i den andra? Visst, Bollnäs vann över Edsbyn i kväll. Men det betyder ju inte att alla vill höra ett unisont "hata Byn" för det. Vi kanske var några som hellre hade lyssnat till "Stöldgods". Jag blir inte klok på folk... Så snälla poliskillar/tjejer! Ni som ofta får hantera dessa människor, vilket jag har sett att ni gör med stor respekt och ödmjukhet, är guld värda!

Lena

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons