Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bedrövligt underhåll av Forsa

/

Underhållet i Forsa tätort är rent ut sagt bedrövligt.

Annons

Gräsrefuger som når upp till midjan. På lekparken vid Bäckskogen växer gräset till knähöjd. Efter trädfällning vid vägen mot fotbollsplan i vintras lämnas ris i diken och varningsskylt för barn ligger också i diket, trots att flera ringt kommunen och påpekat detta. Vår, sommar och höst är det livlig trafik till fotbollsplan och många barn i farten. Vattentornet står som ett svart nedbränt skal.

Skulle inte kommunen kunna sätta ut lite blommor i Forsa? Vart tog nya centrum vägen? Finns Forsaborna till bara när skatten ska betalas?

Besviken Forsabo

Jan Kroppegård svarar:

Tack för dina synpunkter. Det hjälper oss att bli bättre. Tråkigt att du upplever situationen som du gör. Forsas vägnät består av Trafikverkets vägar, kommunala vägar och enskilda vägar. Vi ska, för säkerhets skull, kolla en extra runda på de ytor vi ansvarar för att se om vi missat något.

Vår stora vägslåtter av vägrenar i hela kommunen startar vecka 29.

Planerna kring centrum kommer att få ny fart bland annat för att hitta en ny permanent lösning för busstrafiken. Vattentornsfrågan kommer upp till hösten för beslut och senare i sommar kommer en av lekparkerna att tillgänglighetsanpassas.

Skylten är nu på plats och med den typen av ärende fungerar det bäst att anmäla det till vår kundtjänst.

Jan Kroppegård

förvaltningschef

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons