Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Avgå, Ängerå

Ordförande i utbildningsnämnden, Malin Ängerå (S), kände sig tvingad att sjukskriva sig på grund av hur andra påverkas negativt av det som sker under nämndens olika sammanträden, detta kunde vi läsa i LjP den 30 januari.

Annons

Att sjukskriva sig för att andra människor mår dåligt, är detta verkligen skäl för sjukskrivning? Kan jag sjukskriva mig på grund av att min dotter mår dåligt, tror knappast detta. Det är att överutnyttja vårt välfärdssystem. Malin Ängerå borde i stället tagit en time-out för att fundera över den uppkomna situationen.

Ljusdals Posten har medverkat vid varje nämndsmöte och det har även representanter från Lärarförbundet och dessa har aldrig rapporterat om den förödande samtalstonen eller kränkningar av tjänstemän, varför? Är det möjligtvis så att vissa politiker upplever den hätska stämningen och andra inte? Kan det finnas dolda agendor som gör att man gärna vill måla upp en bild av kränkande politiker för att kunna bli av med dessa? Kan det finnas osunda band mellan vissa tjänstemän i förvaltningshuset och ledande politiker?

Vice ordförande Mia Sparrow (FP) tycker att nämnden har en rak dialog med politiker som bryr sig och engagerar sig. Hur kan Malin Ängerå och hennes partikamrater måla upp en helt annan bild?

Malin Ängerå och hennes partikamraters taktik håller inte längre och då blir man gärna desperat, sjukskrivning är inte medicinen, avgå i stället Malin Ängerå!

Bodil Eriksson

social liberal

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons