Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Att våga sticka ut

Häftig brud Ulla-Marie Nilsson, som vågar sticka ut! Alldeles väldigt också!

Annons

Verkar som att hon gärna vill synas och det gör hon ju, så varför säger hon: Jag älskar att vara anonym (!) därför åker jag bort ibland när Sverige känns för litet. Jag skulle kvävas om jag inte fick leva ut min stil!

Man undrar om fru Nilsson sminkar av sig i Italien, annars blir det väl lite si och så med anonymiteten även där, eller? Vill man vara anonym, seriöst, så får man nog låta bli att "leva ut" ett tag åtminstone. När undertecknad var ung och jobbade i skönhetsbranschen var det lösögonfransar med mera som gällde. Även när man gick på Stadion och kollade speedway!! Oj vad folk glodde och kommenterade, så klart. Tjusiga killar, inte minst!

När jag slutade med smink, blonderat hår och sånt... var det ingen människa som såg mig! På gott och ont, men nog kan du bli anonym Ulla-Marie Nilsson, om du verkligen vill! I dag borde jag kanske sminka sig, men det skulle förmodligen bli lika illa. Fast åt andra hållet! Det är ett att vara ung och sticka ut, gamla käringar (se undertecknad!) blir bara patetiska när det blir för mycket av det goda! Stick ut du, Nilsson och välj själv om du vill vara anonym, när du nu älskar det så mycket!? Häftig är du i vilket fall!

Sarah i Bofara

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons