Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Äckliga toaletter

De gånger jag besöker Hudiksvalls station förfasas jag varje gång över hur otroligt äckliga och ofräscha toaletterna är.

Annons

De stinker urin, avföring och alkohol. Det har hänt att golvet är så kladdigt att mina skor nästan fastnar. Man känner sig skitig bara av att gå in där och man vill ogärna sätta sig eller ens ta i handkranen. Jag har börjat fundera på om man glömmer bort att städa där över huvud taget. Sedan hade det varit trevligt om det fanns någon typ av kiosk inne på stationshuset som det finns i de flesta andra städer.

Less

Fastighetsägaren svarar: Vi beklagar att vi inte kunnat uppfylla vårt mål om att stationerna ska vara trygga och trivsamma för resenärerna. En del i detta arbete är en fungerande städning på stationen. Tyvärr har vi inte städare på plats hela den tid stationen är öppen. Om det har blivit nedsmutsat strax efter genomförd städning så dröjer det till nästa städtillfälle inträffar. Vi jobbar hela tiden aktivt med våra städföretag för att hitta bra rutiner som gör att stationen hålls ren och snygg och kommer självklart att se över detta i Hudiksvall.

Cecilia Granath, pressansvarig Jernhusen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons