Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Vill vi egentligen veta hur vi mår i Gävleborg? – Kan man inget göra är det ibland bättre att inget veta

Nu vill Region Gävleborg undersöka hur vi mår. Men vad kommer det i slutändan att leda till – mer än kostnader – undrar Mary Holm.

Annons

Region Gävleborg har en ambition att undersöka hur vi mår och varför. Hur den låga utbildningsnivån eventuellt har påverkat oss i länet.

Det låter bra och kan säkert vara till hjälp. Men jag får kalla fötter när jag hör det här. Efter allt jag läst om landstinget Gävleborgs Amerika-resor i flertal och lägenhet i Stockholm mm.

Mitt scenario är att detta bara kommer att leda till att man behöver göra resor till länder som har gjort nåt liknande, vilket leder till kostnader – och att personer sedan ska sammanfatta, vilket också leder till kostnader,

I slutändan kommer man säkert fram till någon form av resultat, men hur det ska avhjälpas och förbättras, det kommer man inte ha några pengar till.

I mitt huvud känns det bättre att inte veta. Att veta, och inte kunna göra något åt det, det är värre.

Mary Holm

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel