Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Vill inte ICA ha de kunder som har liten plånbok?

Nu har ICA nya idéer där man måste handla för minst 1000 kr/månad. Jag har väninnor som är änkor med låga pensioner. De handlar inte för så mycket per månad och verkar inte få del av Ica:s nya idéer så vad jag förstår vill inte ICA ha dem som kunder, skriver Inger Lindberg. ICA svarar direkt.

För några år sedan kunde man börja självscanna på Coop och ICA. Jag beställde nya kort för detta - på Coop träffade jag en trevlig man som ordnade det, både till mej och maken. På Ica möttes jag av personal som verkade tycka det var besvärligt, plus att maken måste infinna sej personligen. Gissa vart jag gick?

Nu har ICA nya idéer där man måste handla för minst 1000 kr/månad. Jag har väninnor som är änkor med låga pensioner. De handlar inte för så mycket per månad och verkar inte få del av Ica:s nya idéer så vad jag förstår vill inte ICA ha dem som kunder. Själv är jag och kommer att förbli trogen Coopkund!

Inger Lindberg

SVAR DIREKT: Hej Inger och andra kunder som haft frågor om vårt nya bonusprogram ”Stammis”.

Tanken med Stammis är att ICA ska betala ut mer bonus än tidigare och att vi samtidigt ska bli bättre på att kunna ge er kunder erbjudanden på de varor som passar just er. Det är sant att poängen räknas från varje månad, men det kommer samtidigt finnas fler sätt att få poäng än tidigare och man kommer behöva färre poäng för att få bonus.

Det är viktigt att även de med mindre plånbok ska känna sig välkomna på ICA. Vi har lyssnat på kundernas önskemål och gör nu ett tillägg i det nya lojalitetsprogrammet Stammis.

Våra trogna kunder ska känna att de är viktiga för ICA oavsett storlek på plånboken. Den kund som inte når upp till gränsen på 2 000 poäng i månaden, men som två månader i rad når minst 1 000 poäng i månaden kommer att belönas med en bonus på 20 kronor. Ni är välkomna till er ICA-butik om ni har fler frågor, vi svarar gärna på de frågor ni har om Stammis – eller om något helt annat.

Cecilia Meldahl, chef för kundrelationer ICA Gruppen AB

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel