Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Vilka ska befinna sig på Nordanstigs spelplan

Det är makalöst hur de styrande tror att de ska få folkets förtroende genom sina satsningar när fiskeriprojektet är stängt för insyn, husbilscampingar byggs utan tillstånd och medgivande från boende, skriver signaturen Dags att flytta.

Vilka ska befinna sig på Nordanstigs spelplan i framtiden om de styrande får föra matchen som de vill? Är det en ökande arbetande befolkning, pensionärer som får bra vård och elever med bra betyg eller är det bara husbilsturister med fiskespön i handen som gäller?

Den ekonomiska passningen nu är att ta bort kommunal hemtjänst och skära ned på skolan. Det enda som kan rädda Nordanstig är dock att de styrande lär sig att granska målbilden för kommunala projekt innan de öser mer skattepengar på dem.

Det är makalöst hur de styrande tror att de ska få folkets förtroende genom sina satsningar när fiskeriprojektet är stängt för insyn, husbilscampingar byggs utan tillstånd och medgivande från boende. I det storstilade kommunala byggprojektet i Stocka har det investerats mångmiljonbelopp och bara tre tomter är sålda. Nu vill man gräva sönder ännu mer mark i Stocka för att husbilar sägs vara räddningen.

Så fort det kommer någon förståsigpåare och säger något så springer man på den bollen och de på förståndets läktare ska vara tysta. Nu är självmålen för många och matchen snart slut.

Dags att flytta

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel