Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Vilka besparingar kommer härnäst efter de för äldrevården?

Undertecknad har bara en liten del av hemtjänstens arbeten, och när de kommer har de så kort tid anslagen, så de bara snabbt försvinner. Hur ska det då vara på de olika boenden i kommunen? skriver signaturen Larren och uttrycker även ytterligare oro inför kommunens besparingar i Söderhamn.

Annons

Det är inte bara städningen av Söderhamns centrum som drabbats av besparingar i nya ledningen i Söderhamn.

Se bara på åldringsvården. Tidigare hade de äldre på sina boenden en uppskattad hjälp av Ung omsorg, och det hade inte de "nya" råd med. Ung omsorg togs bort inför sommaren, då de som bäst behövts.

Nu sitter troligen de äldre inne hela sommaren eftersom ordinarie personal inte har tid att gå ut med sina åldringar, deras arbete är så tidspressat ändå.

Undertecknad har bara en liten del av hemtjänstens arbeten, och när de kommer har de så kort tid anslagen, så de bara snabbt försvinner. Hur ska det då vara på de olika boenden i kommunen?

Nej kära läsare, vi får nog bara vänta på fler försämringar. Jag skyller på budgeten, och det här är bara början.

Jag undrar också hur det ska bli med alla godkända motioner under de senaste åren, det vill säga om det finns pengar till dessa?

Larren

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel