Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Vem tar ansvar för oljudet från nattsuddarna vid Circle K på Gärdet?

Nattsömnen blir störd på grund av den höga volymen från bilar utanför Circle K i Bollnäs. En lösning måste till! Vilket ansvar har Circle K som drar till sig dessa nattsuddare med enorma högtalare i bagageutrymmet? undrar signaturen Boende på Gärdet. Circle K Sverige AB skriver svar direkt.

Sedan några år tillbaka spelas det extremt hög musik från vissa bilar i stort sett varje helgnatt och tidig helgmorgon vid Circle K på Gärdet i Bollnäs. Denna höga musik har den senaste tiden även börjat spelas mitt i veckan och stör en stor del av bostadsområdet närmast Gärdets centrum.

Jag har själv ringt polisen många gånger och gjort störningsanmälan och även polisanmälan vid två tillfällen. Polisen kommer ofta rätt snabbt och då sänker man förstås volymen på musiken tills polisen åkt och volymen skruvas upp igen.

Vad jag undrar över är hur detta problem ska lösas då inget händer, eller har hänt, under de 3-4 år som gått sedan problemet med den höga musiken uppstod? Om polisen inte kan göra något, eller gör något, vem skall då agera? Vi boende på området som störs allra mest?

Och vilket ansvar har Circle K vars nattöppna butik drar till sig dessa nattsuddare med enorma högtalare i bagageutrymmet? För en lösning måste till då nattsömnen störs för de boende i stort sett varje helg, en nattsömn som vi faktiskt har rätt till.

Boende på Gärdet

SVAR DIREKT: Vår Circle K-station på Gärdet i Bollnäs finns till för alla kunder i närområdet och förbipasserande resenärer. Vår ambition är att finnas tillgängliga för att erbjuda en tankning, en bit mat eller en kopp kaffe under de flesta timmarna på dygnet. För oss är säkerhet och trygghet högsta prioritet och vi gör allt vi kan för att våra kunder upplever det just tryggt och säkert när de besöker oss. Vad som händer utanför vårt område behöver vi hänvisa till andra enheter i samhället som säkrar ordning och trygghet på allmänna platser.  

Med vänliga hälsningar  

Maria Philipson, Communication Manager, Circle K Sverige AB

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel