Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Värna om familjen

Att födas in i en familj som redan från barnsben visar en kärlek och omtänksamhet är inte alla förunnat. Men många verkar ta kärnfamiljen som en självklarhet.

Att få lyxen att växa upp med två föräldrar som älskar en. Som ställer upp för en, i vått och torrt. Som lär en om rätt och fel och hur man ska behandla varandra här i världen.

Under mina resor i Hälsingland har jag ofta möts av leenden och artighet. Av en äkthet jag inte träffat på där jag själv bor. En plats där livet får levas i sin enkelhet. Där livet berör på ett helt annat sätt. Där man får vara den man är.

Jag undrar ibland om mitt liv sett annorlunda ut om jag vuxit upp någonstans i Hälsingland. Kanske är detta en kärleksförklaring från mig till den plats jag håller kär. Som jag så ofta har rest till. Som jag har så många fina minnen ifrån.

Vem vet? Kanske välsignas jag en dag själv med en egen familj och boende någonstans i Hälsingland. Kanske i Bollnäs. Vem vet?

Det jag dock vet är att oavsett så är det dags för att värna om varandra. Värna om din familj, om de som står dig närmast. Livet är inget vi ska ta för givet, allra minst de människor som står oss allra närmast. För vem vet, imorgon kanske det är för sent.

April

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel