Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Vänligen återge mina eventuella frågor, Stina Bolin!

Utbildningsnämndens ordförande i Ljusdal, Stina Bolin, hävdar i en artikel att jag ställt frågor till henne. Tänka sig, jag kan inte alls dra mig till minnes att jag överhuvud taget ställt henne någon fråga i fullmäktig, skriver Fredrik Röjd.

I en artikel publicerad den 6 november hävdar utbildningsnämndens ordförande i Ljusdal att jag under måndagens fullmäktige ställt frågor till henne om skollagen.

Tänka sig, jag kan inte alls dra mig till minnes att jag överhuvud taget ställt henne någon fråga i fullmäktige. Det här är även rätt enkelt att kontrollera då jag i mitt 42-åriga liv endast har tjänstgjort vid ett enda kommunfullmäktigemöte, och det var i måndags. Så, jag har även tittat på kommunens egna videoupptagning. Inte heller där kan jag finna att jag har ställt några frågor.

Så, om utbildningsnämndens ordförande har upplevt att jag har ställt henne frågor så vill jag gärna att hon återger hur denna/dessa frågor var formulerade.

Fredrik Röjd, Ljusdalsbygdens Parti

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel