Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Vad finns att göra i Järvsö?

Vad gör alla campare när man vill gå på byn och kolla i lite affärer eller köpa ett minne från bygden? Loppis över järnvägen? Insändarsignaturen Sommargäst från söder om byn ställer sig frågandes till utbudet i Järvsö och hur det är anpassat för turism.

Annons

I Järvsö finns det ingenting att göra annat än att äta. Det finns åtta matställen, en bank, en blomsterhandel, en ICA-affär och en jaktbutik. Utöver det finns det ingenting annat att göra.

Att cykla på berget är någonting alla kanske inte vill. Detsamma att åka till Stenegården, och även där handlar det om matställen.

Vad gör alla campare när man vill gå på byn och kolla i lite affärer eller köpa ett minne från bygden? Loppis över järnvägen?

Och varför finns det ingen taxi? Det kostade mig 300 kr att åka 4 km. Dyrt tycker jag om man jämför med bussen som kostar 23 kr. Alla har ju inte bil.

Men man får väl åka till Ljusdal och shoppa. Sen får man se om man kommer hem med bussen, den går ju ändå inte så ofta.

Sommargäst från söder om byn

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel