Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Vad blir bäst för flest?

Jag måste bara säga att jag beundrar er politiker och andra makthavare som sitter på positioner där ofta svåra beslut ska tas.

Jag beundrar er som trots denna maktposition fortfarande har hjärtat på rätta stället och inte utnyttjar detta till att utöva egoistiska önskningar. Ni fina människor behövs verkligen i vårt samhälle och ert engagemang för allas bästa är beundransvärd. Vi människor drivs ofta av negativa känslor som vrede, hat, rädslor, avund och svartsjuka, detta gör att vi ibland gör dumdristiga och egoistiska handlingar. Vi måste bara lära oss hantera detta. Publiken, vi skattebetalare, ser och känner politikers negativa sidor, se till att jobba med er personliga utveckling så inger ni mer trygghet till oss! Vi vill verkligen kunna lita på er! Inför svåra beslut ni måste ta, tänk då: "Vad blir bäst för flest" (som en norsk företagsledare sa). Detta uttryck vill jag att ni har med er i ert beslut om "Framtidens skola". Bollnäsbornas leverne förändras endast något i denna omorganisation med det önskade Campus Gärdet medan vi som valt att bo i små samhällen, vårt leverne förändras betydligt och det till endast det sämre. Ni kommer då att bidra till avveckling av landsbygden. Vill ni bära dessa hundhuvuden? Tänk långsiktigt nu!

En gång till: Vad blir bäst för flest?

Malin Jonsson, Arbrå

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel