Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Trafikkaoset Hudiksvall

Nere vid Möljen är det en enkelfil så att det blir en bilkö nästan till biografen. Varför inte tvåfiligt nere vid korsningen så att trafiken flyter bättre?, skriver insändaren.

Jag funderar hur man tänkt sig om trafiken i centrala Hudiksvall. Har ansvarig inte lärt sig något om kaoset som råder ute vid Medskog?

Jag skulle till tågstationen och körde på Drottninggatan, och vid biografen har de byggt om så man måste svänga vänster ner till Möljen för att sedan svänga höger mot tågstationen.

Nere vid Möljen är det en enkelfil så att det blir en bilkö nästan till biografen. Varför inte tvåfiligt nere vid korsningen så att trafiken flyter bättre?

Sedan märkte jag att de bygger två stycken busshållplatser vid Dackås. Till vilken nytta? Orkar man inte gå ca 200 meter från centrala stationen? Var det samma personer som kom på byggandet av en busstation vid biografen?

Hudiksvallsbor, har ni inget att säga till om i detta kaos ?

Ola

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel